hover animation preload

BIRU !!
by zarul in

hari ini,hari yang paling aku suke tauk!!
Pgi2 aku bukak mukebuku,tulis la 3 word 'SAYANG,SELAMAT MALAM'..

Wah!! Ske giler tauk!!
Huhu..
Rse pagi aku ari nie penuh brmakne..haha..
Law nk tw kembang GILEr bontot aku,kerana trlebih ske+bhgie..
Haha..

Kelas agk aku suke la,SOFTSKILL a.k.a TEKNIKLEMBUT..huhu..
First day,msuk klas tu dah kne nan lecturer tu..
Aku juz pandang belakang skejap je..
Dy kap aku xnk dgor dy kap,peh agk geram mse tu..
Tpi xpe la,nseb bek dy spoting..huhu..
Td pon prtme skli dlm idop tenaga pengajar sruh wat kapal trbang kertas pas bling..
Aduh,plik gler aku d buat nye..

Tp dlm kapal trbang kertas tu kne tulis soalan y kte nk..
Lepas bling kpl trbng kertas tu,aku dpt soalan 'target umur anda tok brumahtgge?'
aduh,malu gle dpt soalan tu..hehe..agk 2 kli tipu la kn,nk bce soalan tu..
Huhu...

Tp tbe la turn my gurl ku t0k mmbritahu soaln ape y dy dpt..haha..lme tau tggu..
Soalan nye, 'ape wane yg anda suke?'
my gurl say : wane BIRU..
Dgn automatik nye,sume dak kelas memandang ke arah AKU..
N Dgn segera nye aku,mke aku merah+malu..huhu..
Lecturer tu pon troz pndang aku,wah!! Brderau gk jntung aku..tkot pe plak dy kap nt..
Tp upe2 nye dy juz say, biase la tu..haha..


Wahai,NADIAH ADNAN !!!
Sy ske sikap awk tu..
Thankz awk..


Sayang itu abstrak..
Tak bisa kita lihat secara kasat mata..
Tapi..
Sayang itu nyata..
Dapat kita rasakan dalam hati kita..
Dan..
Sayang itu adalah kata..
Terangkai dalam suatu kalimat fakta..
Yaitu..
Aku sayang kamu..


I LOVE YOU SO MUCH !!!
NADIAH ADNAN.....

OHH !!! TIDAK !!!!
dah 2 ari xmcj DIA..
rse RINDU tahap GABAN TAUK !!
SAYA RINDU AWAK SGT2 TAUK!!!



I MISS YOU SO MUCH !!!
NADIAH ADNAN !!

:"(

3 comments:

zarul said...

khas for u NADIAH !!!
now I MISS U SO MUCH...
but I REALLY LOVE U !!!!!

i me myself said...

but?? and aa syg!! thanx syg, np wat muka sdih gtu!! b len kali nme bby uh jgk pkai wana merah ea.. x elok aa.. love u syg.. selmat mlm, love u, tc...

zarul said...

sory bby,,
b mnx maap ea..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...