hover animation preload

ape salah aku??
by zarul in

dah lme xupdate blog nie kn..
ala, bkn ade sape2 tgk pon blog aku nie kn..
so. suke aku la nk update ke xnk..
haha..

aku sebenarnye xtaw nk mula dri mne..
APE SALAH AKU??
smpai2 nk break ngn aku..
law aku ade salah gtw la..
nie x...
tup tup juz say "ak nk break jgk"
peh, x ke rase hina diri nie..
hurm.. nk wat cm mne kn..
aku pon selalu di hina..
so xde sape amek taw diri aku nie kn..
aku taw AWAK ade mslh..
mslh AWAK tu AWAK malu nk berdepan ngn kwn2...
kn?
coz pe puan wahidah ckap tu kn?
tol x?
AWAK sampai hati AWAK wat saya cm nie...
saya punya lah SETIA, AWAK ley minta BREAK..
saya xlayak tok AWAK kn..
cube AWAK kap gtu..
kn senang?
senang sikit saya pergi dri DUNGUN nie..
saya pon dah xde nafsu nk belaja ag..
juz pk, blek nk tolong MAMA menoreh ag bgos kn..
aku pon satu lemah,
lembek,
lembab,
cm kura-kura..
ntah2 kura- kura ag laju agak nye..

APE SALAH AKU??
aku nie dah cam anjing kn..
anjing yg ngh kejar bende bulat yg di baling..
aku yg kat tengah nie mmg cm anjing lah..
haha..

aku xnk salah kt AWAK..
mgkin AWAK perlu kn mase sume nie..




pape pon saya TETAP MENUNGGU AWAK!!

I LOVE YOU NADIAH !!!

2 comments:

i me myself said...

perlu ka cakap diri to sampai cam uhh??? saya just x ley nak hadapi benda yang akan berlaku lepas ni. saya x pandai cam awak.. saya x pandai. so saya takot saya x boley bawak pljaran yang saya amek skng ni, skang ni pun da jd cam ni kn...... so saya takot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! saya sayang awak tauk!!!!!!1

i me myself said...

asal header uhh masukkn pict uhh!! x suka..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...